Trainingen

Dansen is een teamsport, waarbij het niet zoals bij voetbal mogelijk is om iemand zomaar op een andere positie te zetten. Trainster en begeleidster maken hun prive tijd vrij om trainingen voor te bereiden en te geven, daarom vinden we het belangrijk dat je op alle trainingen aanwezig bent. Mocht je om een dringende reden een keertje niet kunnen laat dit dan tijdig aan de trainster en begeleiders weten. Kom je nou op het allerlaatste moment pas tot de conclusie dat je niet kunt komen bel dan altijd even naar de Oase (024-6634014) en geef aan dat je niet komt. Wij gaan er zonder afmelding vanuit dat je niet bent aangekomen op de training en zullen dan gaan bellen om te kijken wat er aan de hand is.

Trainingsschema 2017-2018

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag
Dizzy
18.00-19.00 uur
  Roodkapje de musical
18.00-19.00 uur
 
Attitude
19.00-20.00 uur
  Eyecatcher
19.00-20.00 uur
 
Repower
19.00-20.00 uur
The Nominees are...
20.00-21.00 uur
Vintage
20.00-21.30 uur
 
  The Bodyguard the musical
20.00-21.30 uur

 

Trainingen

Om de trainingen goed te laten verlopen willen we u vragen met het volgende rekening te houden.

 

1. Zorg dat je 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig bent, kinderen kunnen dan nog even omkleden zodat de training op tijd begint.

2. Zorg bij het omkleden ervoor dat je je eigen kleding in een tas bijelkaar houdt. Neem geen waardevolle spullen mee naar de training.

3. Ouders/verzorgers/begeleiders mogen niet in de dans ruimte komen, dit in verband met de schoenen die ongewild vuil de danszaal in brengen. Kinderen zitten  continu op de grond dit is niet hygienisch.

4. Van tijd tot tijd mogen de ouders/verzorgers/begeleiders aan het eind van de training alvast een preview zien van de dans. Het is voor uw kind leuk om op tijd te zijn en even 4 minuutjes mee te kijken. Als hier tijd voor is wordt u hiervoor door trainster/begeleidster uitgenodigd. Het is niet de bedoeling dat u zelf de dansruimte inloopt.

5. Tijdens de training kunt u in de koffieruimte samen met andere ouders ook blijven wachten op uw kind, u kunt zelf koffie of thee zetten. De koffie en thee is gratis, de enige tegenprestatie die we vragen is dat u de kopjes in de vaatwasser zet na gebruik. Blijven wachten is niet verplicht, maar het is voor trainster en begeleidster wel fijn als er tijdens de training ook wat ouders aanwezig zijn.

6. U kunt van trainster/begeleidster aanwijzingen krijgen m.b.t. de haardracht en de kleding tijdens de training, het scheelt tijd als u hier vooraf rekening mee houdt.

 

Tijdens de training

Tijdens de training zijn de trainster en begeleidster verantwoordelijk voor uw kind, het is niet de bedoeling dat uw kind de training verlaat. De kinderen krijgen een speelse warming up en naarmate ze ouder worden word hier strikter mee omgegaan. Tijdens de training is er geen gelegenheid om naar de WC te gaan, zorg ervoor dat uw kind vlak voor de training al naar de WC is geweest. Tijdens de training krijgen de kinderen een glaasje ranja of water.