Veel gestelde vragen

Waarom mag ik geen prive filmpje maken van de de dans van mijn kinderen ?

Het bestuur voelt zich verantwoordelijk voor alle leden, maar ook voor de bescherming van onze creatieve prestaties .

Het is in de danswereld helaas zo dat er veel wordt gekopieerd van muziekbanden, kostuumontwerp tot danspassen toe. Het is ons in het verleden meermaals overkomen dat we op een toernooi tegen onze eigen dans van een aantal jaar geleden stonden te dansen. Door het filmen en verspreiden van de uitvoering werken we dit zelf in de hand en dat willen we voorkomen.

Daarnaast is het zo dat we helaas moeten constateren dat er ook zo af en toe iemand naar een toernooi komt om te filmen met hele andere bedoelingen. De bond heeft hier al meermaals op ingegrepen. Ook wij zouden niet willen dat beelden zonder toestemming op allerlei website worden geplaats waarbij er door ons geen controle meer is op waar de beelden voor worden gebruikt. Om deze reden hebben we besloten filmen helemaal niet toe te staan, ook niet met een telefoon of een fotocamera. Als u wordt betrapt op het filmen kan dit leiden tot schorsing van uw kind.

Voor trainingsdoeleinden wordt er door trainers met een camera van de vereniging op een daarvoor door de bond aangewezen plaats wel gefilmd. Dit materiaal wordt na gebruik vernietigd.

Hoe gaan jullie als vereniging om met vrijwilligerswerk en wat wordt er verwacht?

Zonder vrijwilligerswerk kan onze vereniging niet bestaan. Dus we verwachten dat u probeert binnen uw mogelijkheden een bijdrage te leveren aan onze vereniging en dat kan op vele manieren. Van kleding maken, papier ophalen, decors bouwen, aanhanger rijden, toernooi opbouwen, enz. enz. Als u zich wilt inzetten is er altijd een passende klus te vinden. Op deze manier houden we de contributie betaalbaar en krijgen we dingen gedaan, dit alles uiteindelijk voor een geweldig dansseizoen. 

Wat is de minimum leeftijd om te starten met dansen?

Om lid te kunnen worden van de Mountain Dancers zal uw kind minimaal 4 jaar moeten zijn. U kunt uw kind alwel vast aanmelden, dan wordt u benadert zodra er een groep start of ruimte komt in een bestaande groep. Aanmelden kan onder het kopje lid worden. 


Onderdelen 1 - 3 van 3